Lehed

kolmapäev, 27. juuli 2016

Värsked porgandid, seened, aeduba ja lillkapsas pannil

Selle toidu idee sain tegelikult Umami restot külastades, uskumatult hästi maitsev kooslus. Retsepti ma sealt küll ei saanud, aga no mis seal keerulist saab olla, head asjad kokku pannes tulebki väga hea tulemus. Omalt poolt lisasin peenralt haaratud oad -  ideaalne. Edasipidi sööme seda hommikuks-lõunaks ja õhtuks !
4 sööjale

15 tk värsket väikest porgandit

1 pakk (250 g) šampinjone (kukeseened oleksid veel paremad)
1 lillkapsas
2 peotäit aedube
võid või kookoseõli praadimiseks
2 spl oliiviõli
1 spl laimi mahla
peotäis tilli ja peterselli
sool-pipar

- pesta ja kraapida kergelt noaga lõigata pikuti neljaks suuremad

- seened pesta ja lõigata suuremad tükid
- praadida pannil porgandid ja seened
- lisada oad kui porgandid peaaegu valmis
- kalla valminud porgandid-seened- oad eraldi kaussi
- riivi suure riiviga(või haki masinas) lillkapsas ja pane rasvainega pannile
- kuni peaaegu valmis, liiga pehmeks läheb siis maitse hoopis teine (krõmps võiks veidi olla)
-lisada hakitud värsked ürdid, oliiviõli ja laimimahl

Valmis!!

Proovi ja Sa saad ka teada kui lihtne ja hea võib üks toit olla!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...