Lehed

teisipäev, 29. november 2016

Hernepüree supp pardifileega

Olen varem juba maininud, et püree supp üksi vahel ei pruugi väga ahvatlev tunduda, aga nii lihtne on anda kergele supile veidi tugevust juurde, kas või näiteks mõne delikatessi näol (olgu selleks siis part või hiidkrevetid vms). Samas väga hea võimalus kaunviljade tarbimiseks. Keha hõiskab peale seda sööki kindlasti. 
Selle suppi jääke meie peres järgi ei jää, kõik süüakse ära. 

esmaspäev, 7. november 2016

Lehtkapsa krõpsud

Oh jummal, ma olen sõnatu. Need on lihtsalt üli super head! 
Idee ei ole tegelikult minu oma, minu väga tore sõbranna pistis mulle kotti hunniku lehtkapsast ja küsimuse peale, mis neist teha võiks. Rääkis ta umbes nii ja nii võiks olla hea. Viskasin ahju ja mõtlesin veel, et kui midagi head ei tule, mis siis ikka. Juba küpsemise ajal käisin "proovimas" kuidas tundub. Olin müüdud. Teised said rohkem lõhna nuusutada, sest ma lihtsalt ei suutnud end nendest eemal hoida. Peale seda olen veel mitu korda teinud ja Preili hüüab " emme, anna kapsast!" 
Mis te arvate, mis järgmisel aastal peenra peale kasvama läheb? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...