Lehed

reede, 3. märts 2017

Vastlakukkel (muffin)

Kuklit ikka tahaks vastlapäeval süüa. Kuidas seda teha nii, et keha ka seda naudiks, mitte ainult meel. Nii ma siis otsustasin proovida vähe teistmoodi kukleid või muffineid teha. Tulemus oli üle igasuguse ootuse lihtsalt super!!!

Krõbedad kaerahelbeküpsised

Mõlgutasin mõtteid, et mida head võiks teha. Lapsepõlv on see koht kuhu me liiga tihti oma otsingutes tagasi läheme, olgu selleks siis söök, kogemus, inimesed mis iganes, see lihtsalt on periood inimese elus, kus tekivad esimesed eredad mälestused ja need jäävad. Lapsevanemana mõtlen alati selle taustal kohe, et kuidas väike Preili küll oma lapsepõlve mäletama jääb. Mõnel ägedal hetkel, kui me kõik koos voodi peal hüppame, või õues jalutame, siis mõtlen küll, et mina oleks küll olnud õnnelik oma vanematega niimoodi aega veetes. Ehk on tema ka!
Niisiis kaerahelbe küpsiseid mäletan oma lapsepõlvest ja siis meenus röstitud kaerahelbed, mida pandi piimakiselli peale. Idee oli nüüd olemas! See mis välja tuli - rahulolu mu silmis on raske kirjeldada!
Parem tee järgi ja proovi ise, kui hea üks asi olla võib!

Porgandikook pistaatsia-toorjuustu kreemiga


See oli sõbrapäev, kui mõtlesin, et teeks ühe suure koogi, mida kõigile toredatele inimestele jagada. Teadsin et pistaatsiakreemi ja toorjuustu tahan ühte potti panna, ning kuidagi tuli see porgand ka sinna alla. Retsepti algidee on pärit raamatust The New Best Recipe (aitäh, armas Ele, kes mulle oma raamatu hoiule tõi), mugandatud tervislikumaks igast nurgast. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...