Paprika, mida me kumbki väga suure rõõmuga toidu sisse üheksa aastat tagasi pigem ei pannud, on saavutanud täiesti uue varjundi köögis. Ära iial ütle - iial!
See supp üllatab sind positiivselt kindlasti!
Pigem väiksem kogus (1,5 liitrit äkki), ruttu sai otsa.

4 suurt punast paprikat
2 punast sibulat
1 spl balsamikreemi
4 suurt küünt küüslauku
1 purk (200 g) oliive (olid küüslaugu täidisega)
oliiviõli
sool-pipar
250 ml taimne koor (kaerakoor)
1 tl paprika pulbrit ( kui on siis suitsupaprika pulbrit võib ka veidi panna)
2 spl pärmihelbeid (maitsepärm, sellise juustuse maitse annab)
4-5 spl tomatipastat
- paprikad puhastada ja suurteks viiludeks lõigata
- sibulad suurteks sektoriteks ja katta balsamikreemiga

- püreestada ahjus valminud köögiviljad
- lisada maitsed; paprika pulber, pärmihelbed, tomatipasta

Rohkem kuumutada pole tarvis, üli maitsev supp ongi valmis!
Kõrvale sobis suurepäraselt soolakala tatraleivaga ja veidi lutserni idusid peale.
Oh, NÄMMM!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar