Kui oled juba tunde
veetnud toidu pilte valides ja retsepte trükkides, siis läheb tekib
paratamatult isu millegi hea järele. Mõtlesin, et „ šokolaadi on, datlit on“ ja
nii ühe hetke hiljem saabki juba mõnusa ampsu suhu pista. Poe kommid ei ahvatle
absoluutselt!
13 tükki
16 datlit (100g)
50 g india pähkleid
100 g valget šokolaadi
2-3 tl rukkikama
Rukkilille õielehti
kaunistuseks
- sulatada šokolaad
vesivannil
- köögikombainis
purustada datlid
- seejärel lisada
pähklid, ühtlaseks massiks
- šokolaadile lisada
kamajahu
- vormida datli-pähkli
segust pallid ja kasta šokolaadi-kama segusse
- lasta veidi külmas taheneda
Kaunistuseks sobisid
rukklille õielehed.
Tassike taimsepiimaga
kakaod juurde ning pärastlõunane idüll ongi olemas, mis veel elult tahta!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar