Ma ei osta enam mitte kunagi poest müslibatoone, sest need, mida siin ise teha on lihtsalt maailma kõige paremad. Idee neid teha sain hoopiski siit ja kasutasin kõike, mis kodus olemas.
1,5 dl kuivatatud jõhvikaid
1 dl kuivatatud aprikoose
0,5 dl musti ploome
4,5 spl vett
2,5 spl mett
1 spl maapähklivõid
veidi soola
- püreesta ühtlaseks massiks
125 ml päevalilleseemneid
100 ml kõrvitsaseemneid
1 spl linaseemneid
2 peotäit maapähkleid
100 ml mandleid
100 ml indiapähkleid
2 spl chia seemneid
200 g tumedat šokolaadi
- tükelda pähklid veidi väiksemaks
- rösti seemned ja pähklid (va. chiad) ahjus 180 kraadiga 12 minutit
- lase jahtuda
- sulata šokolaad ja kalla vormi (20*30) põhja küpsetuspaberile, silu ühtlaseks
- sega röstitud pähklid- seemned püreestatud massiga läbi
-lisa chia seemned
- kalla mass šokolaadi peale ja pressi tugevasti kokku, kasuta küpsetuspaberi servasid muljumisel
- küpseta ahjus 180 kraadiga 20-25 minutit, kuni mass ei ole enam kleepuv
- lase jahtuda ja alles siis lõika tükkideks
Pakkisin pärast toidukilesse ja panin külmkappi, sai mitu päeva veel esimest nälga kustutada
Lihtsalt võrratud!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar