Sai terve kala ostetud ja
siis on hea eri viisidel kohe ära kasutada, sest värske kraam on midagi muud
kui külmutatuna.
2-3 sööjale
0,75 dl pruune läätsesid
460 g forellifileed (võib
ka vähem panna, aga miks hea asjaga koonerdada)
0,5 tl riivitud tšillit
(hoian sügavkülmas, et vajadusel natuke maitset anda)
2 küünt küüslauku
0,5 pikast kurgist
Salatilehtede segu pool
karpi
Soola-pipart
Kaste: 1 viilu
sidrunimahl, 2 tl õunaäädikat(soovi korral), 1,5 spl oliiviõli)
- keeta läätsed
- kala lõigata
kuubikuteks ja maitsestada pressitud küüslagu ning riivitud tšilliga, jätta
seisma
- keeta vutimunad ja
koorida
- pesta salatilehed ja
asetada taldrikule
- lõigata kurgist
piklikud tükid, lisada taldrikusse
- poolitatud munad ja
valminud läätsed taldrikule
- viimaks kuumal pannil
õlis küpsetada kala mõni minut
Serveerida kohe kõige
näljasematele!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar