Nimetan küll boršisupiks, aga tegelikult ei keeda puljongit ja kõik käib hästi kiirelt ja
lihtsalt. Nii et, kes veel enne millegi pärast ostis poest purgisuppi, siis
enam pole mõtet. See on lihtsalt nii kerge ise teha ja absoluutselt kindlasti
sada miljon korda maitsvam.
Olen peaaegu sama
retsepti kasutanud nüüd nii hapukapsa kui värskekapsaga supi tegemisel ja
mõlemat pidi on väga hea.
3 liitrit suppi vähemalt
2 suuremat porgandit
1 sibul
5 väiksemat kartulit
500 g värsket või
hapukapsast (hapukapsale võiks lisada 2 spl suhkrut)
300 g suitsuliha
400 g keedetud ja
riivitud peeti
(2,5 spl köömneid hapukapsaga supile- röstida
pannil eelnevalt)
- porgandid puhastada ja
riivida ning pruunistada kergelt (mina panen tegelikult potti põhja õli ja teen
kogu supiteo ühes anumas)
- sibul tükeldada ja
lisada porgandile
- lisada potti tassike
vett, kui porgand ja sibul hakkavad ilmet võtma
- kartulid koorida ja
tükeldada, lisada potti
- lisada vett juurde
- värskekapsas hakkida ja
panna potti enne kartulit, hapukapsas aga pärast
- kui kartul ja kapsas on
valmis siis lisada potti peet
- lõpuks tükeldada
suitsuliha ning panna potti
- maitsestada soola-pipra
ja veidikese suhkruga
Enne sööma asumist veel
maitserohelist ning korralik kogus suppi on valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar