Olen varasemalt teinud
kanafileed kookospiimas ja leidnud, et see teeb kana mõnusalt mahlaseks, siis
arendasin seda mõtet natuke edasi, lisades maisijahu, mis teeb mõnusa krõmpsu
kooriku mahlasele lihale. Võib vabalt teha nii õhtusöögina kui ka suupiste
lauale. Super maitsvad on!
Korralik kogus, 4 sööjat
kindlasti õhtusöögina.
200 ml kookospiima
2 pakki (umbes 1 kg)
kanakintsuliha
Maisijahu paneerimiseks
Õli praadimiseks
- kintsud lõigata umbes
kolmeks ja panna kaanega anumasse koos kookospiimaga maitsestuma (min 2-3
tundi) (veelgi parem üleöö või terve päeva)
- maisijahust läbi kasta
ja kuumale pannile küpsema
Kõrvale serveerisin
maitsestamata jogurti ja värske tilli ning mündiga kastet. Lisandina pannil
küpsetatud värske kartul, porgand ja suvikõrvits. Söövad heameelega nii suured
kui väikesed suud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar