Sattusin voolama ja
sündis selline maitsev toit!
Kindlasti tuleb see tihedamalt lauale edaspidi,
sest on lihtsalt nii nii maitsev ja mõnusalt lihavaba. Täidab kõhtu aga kõige
olulisem täidab naudingu eesmärki.
Lisaks ei mitte midagi ülejõu käivat.
2-3 tl köömneid,
jahvatada (kohviveskis)
7-8 porgandit
3-4 väikest punast peeti (olid värvilised peedid)
Oliiviõli
Sool-pipar
- koorida ja tükeldada
porgand ja peet
- maitsestada jahvatatud
köömnete, soola-pipraga ja oliiviõliga
- ahju 200 kraadiga 15-20
minutit, olenevalt viilude paksusest
2,5 dl toortatratangu
3-3,5 dl vett
- tatar ja vesi potti,
maksimaalsel kuumusel keema tõusta
- vähendada kuumust,
kaant mitte tõsta ja lasta 10 minutit podiseda
- eemalda pliidilt ja 5
minutit veel võib seista, alles siis segada ja maitsestada
1 väga küps avokaado
1 küüslauguküüs (eesti)
Oliiviõli ja sool-pipar
- purustada avokaado
kahvliga
- lisada pressitud
küüslauk
- maitsestada
soola-pipraga ja lisad oliiviõli mõnusa konsistentsini
1 purk kikerherneid
- röstida kuival pannil
Toit serveerida ja
nautida!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar