Ise ka ei usu kui hea koosluse suutsin välja võluda. Selle suure magusa tegemise peale vahepeal üks soolane toit, kus kõik maitsed on ideaalselt paigas.
3 liitrine poti täis
1,5 dl täistera pruuni riisi
õli
1 punane sibul
1 karp šampinjone
1 spl tüümiani (kuivatatud)
3 loorberilehte
3 küünt küüslauku
3 suuremat porgandit
4 selleri vart
0,5 kg kanafileed (1 pakk)
200 ml vahu- või kohvikoort
sool-pipar
peotäis värsket peterselli
- riis hautada eraldi potis 30 minutit
- teises potis, õli kuumaks ja lisada hakitud sibul
- seened hakkida ning lisada sibulale
- lisada tüümian ning loorber
- lisada natuke vett
- porgandid puhastada ja tükeldada ning lisada seentele, hautada
- seller puhastada ning tükid potti porgandite-seente juurde
- lisada veel vett ja soola
- kanafileed tükeldada ning lisada potti, lasta keema
- lisada valmis saanud riis ning peotäis värsket peterselli
- lisada koor ja eemaldada pliidilt
Söömiseks valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar