1,5 kg salatit

1 lillkapsas (500 g)
2 lühikest kurki
10 kirsstomatit
100 g lumekrabipulki
250 g maitsestamata jogurtit
200 g majoneesi
soola
peotäis värsket tilli
1 pakk (200 g) hiidkrevette
1 spl sidrunimahla
värsket peterselli

- riivi või purusta lillkapsas
- kurk spiraalideks( hästi mahlane jääb siis), aga võib ka tükid teha
- tomatid pesta ja lõigata väiksemaks
- lumekrabi pulgad väikemaks lõigata
- jogurt ja majonees lisada salatile ja segada kõik kokku
- maitsestada soola ja värske tilliga
- hiidkrevetid pannile koos sidrunimahla ja veidikese veega ning peterselliga
- valminud krevetid võib panna tervelt salatisse või peale, aga vabalt võib lõigata ka 2-3 tükiks
Salat kohe valmis söömiseks või kaasa võtmiseks!
mmm.... suurepärane :)
VastaKustuta