Tordi tegemiseks on põhjust kuhjaga! Minu blogi sai 2 aastaseks! Olen nii rõõmus, et selle otsuse kaks aastat tagasi tegin, sest tõesti iga kuu tunnen, kuidas see aitab mul edasi areneda veel paremaks toiduvalmistajaks. Kui palju võimalusi tegelikult toiduga mängimiseks ja katsetamiseks on - lõputu nauding!
Eelmisel nädalal sain jälle suurema annuse inspiratsiooni, kui leiutasin köögis uusi retsepte ning kuulasin Mozartit. Aeg lendas nii kiirelt, et pidin kaks korda bussi peale minekut edasi lükkama, muidugi jõudsin õigeks ajaks ikka tööle ka. Tõesti äge oli!
Tagasi blogi juurde, kui aasta tagasi oli külastusi blogisse 6520 siis tänaseks on see number müstiline 24368 korda, suur aitäh teile kõigile, kes siin ikka uusi mõtteid noppimas käivad.
Muidugi tahan ka tänada kõiki, kes juba on lugenud minu e-raamatut Toiduplaneerimise algkool, ning selle kohta oma tagasiside andnud. Uued mõtted juba ootavad oma aega.
Nagu blogi retseptide põhjal järeldada võib, siis innustab mind juhtmõte - teha asju võimalikult kasulikest ainetest ning sama oluline on ka suurepärane maitseelamus.
Jätkan mõnusalt samal kursil, sest - Toit on armastus!
Kook blogi sünnipäeva puhul on mõnus, lihtne ja annab palju mänguruumi, et omale meelepärased maitsed kokku sulatada.
Biskviit
20*30 suuruses vormis
2 suuremat muna
100 g kookospalmi suhkrut
27 g (2 spl kuhjaga) maca pulbrit
30 g (2 spl) kaerajahu
45 g (3 spl ilma kuhjata) kartulitärklist
2 tl (5 g) küpsetuspulbrit
- sõeluda suhkur ja maca eraldi kaussi
- munad eraldi kaussi ja vahustamise ajal lisada vaheldumisi suhkrut ja maca pulbrit
- jahud segada küpsetuspulbriga ja lisada muna segule
- küpsetada 20*30 suuruses vormis 200 kraadi juures umbes 14 minutit
Täidis
400 g ahjus röstitud (20 minutit) kõrvitsat
4 spl kookospalmi suhkrut
1 tl kaneeli
1 tl ingverit
1,5 purki kookospiima (külmkapi külmad)
pohlasid või teisi marju
- sega miksriga kõrvits ühtlaseks koos suhkru, kaneeli ja ingveriga
- lisa kookospiim ja lase kogu segu ühtlaseks
- valminud põhi ja täidis laduda kihiti suuremasse kaussi (põhja võib teha ka tükkideks),
vahele panna ka pohlasid
- hoida külmikus (vähemalt 2-3 tundi) serveerimiseni
Peale sobiks hästi ka sulatatud valge šokolaad, mis mul just otsa oli saanud.
Väga mõnus kerge kook, üldse mitte väga magus ja igati kasulik kehale!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar