Pirukas oli igal juhul nii maitsev, et Kaasa sooviks oli seda ka oma sünnipäeva lauale panna. Mis mul selle vastu saab olla!
24 cm lahtikäiv vorm
650 g toorest, kooritud peeti, tükeldatuna piruka sisse sobivaks
- peetidele panna oliiviõli, soola ja pipart ning ahju 200 kraadi juurde 25 minutiks
Põhi
50 g kinoajahu
50 g riisijahu
50 g maisijahu
50 g toortatra jahu
100 g võid
60 g riivitud õuna
soola
1 muna (väiksem)
- segada kokku jahud, või, riivitud õun, muna ja sool
- pane vormi põhja ning küpseta 220 kraadi juures 15 minutit
Täidis
200 g feta juustu
1,5 spl balsamikreemi
valminud peedid
200 ml vahukoort
3 muna
1 tl küüslaugupulbrit
1 spl seesamiseemneid, peale raputamiseks
- peedid segada palsamikreemiga
- peedid ja feta laduda valminud põhjale
- segada kokku munad ja koor ning küüslaugupulber
- kallata segu pirukale ja peale puistata seemned
- küpsetada ahjus 200 kraadi juures 30 minutit
Serveerida värskete salatilehtede ja balsamikreemiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar