Retseptide ja kokaraamatute sirvimine ajab teinekord neelu niimoodi käima, et tahaks kohe midagi ampsata, selleks puhuks on hea hoida käeulatuses purgike maitsvate trühvlitega.
Kui varem kasutasin trühvlite tegemisel tavalist küpsetamiseks mõeldud šokolaadi, siis olen märganud, et toatemperatuurile jättes muutuvad nad üsna plönniks. Selleks, et neid saaks rahulikult toas hoida ja süüa nii, et käsi ära ei määriks, tasub kasutada teist šokolaadi.
25 tk
200 g Odense šokolaadi nööpe või kuvetüüri

4 spl kookosehelbeid
kuivatatud jõhvikaid iga trühvli kohta 2 (~50 tk)
- sulata veisvannil tume šokolaad ja täida trühvlivormid poolest saati
- pane korraks sügavkülma
- lisa sulatatud valge šokolaad keskele, mis on segatud kookosehelvestega
- pane sinna peale jõhvikad ja jälle paariks minutiks küma

- pärast tahkumist võivad seista vabalt toatemperatuuril
Mõnus magus suutäis ongi valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar