Mulle oli kusagilt silma
jäänud, et after eight ise tegemine on täitsa lihtne ette võtmine. Tegin
katsetuse siis hoopiski trühvlite näol.
Esmaselt kui andsin kodus
täidist maitsta, siis öeldi selle peale, et „ see on ju hambapasta“ ja tehti
veidi pikk nägu ette.
Piparmünt ja šokolaad,
aga sobivad omavahel kokku nagu valatud. Ning pärast trühvlite valmimist,
kadusid imekiirelt taldrikult. Enam ei olnud hambapastast juttugi.
15 tükki
0,5 tl piparmündi õli (kaubamajast leidsin sellise)
100 g kondenspiima
1-2 tl sidrunimahla
0,5-1 tl rohelist
loodusliku toiduvärvi (näiteks siit)
200 g šokolaadi (Odense
nööbid, või kuvetüüri)
peotäis metsapähkleid,
hakituna
- sulatada šokolaad
vesivannil
- segada kokku
kondenspiim, piparmündi õli, sidrunimahl ja toiduvärv
- sulanud šokolaadiga
määrida silikoonist kommivormi põhi ja servad (muidu valgub vedelik välja)
- külmunud šokolaadile
panna täidis
- peale pähkli tükid ja šokolaad
- uuesti sügavkülma ja
mõne minutiga on mõnusad ampsud valmis
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar