Põhi:
80 g tumedat šokolaadi
120 g mandlijahu

- sulatada šokolaad ja segada mandlijahuga
- suruda vormi põhja ja panna külma, täidise tegemise ajaks
Täidis:
400 g toorjuustu, toasooja
80 g suhkurt
2 tl vanillisuhkurt
2 toasooja muna
- sega toorjuust suhkrutega
- lisa üks haaval munad ja sega ühtlaseks
- pane täidis põhjale ja küpseta 160 kraadi juures 45 minutit
Kate:
200 g arooniaid
2 spl tärklist
5 spl suhkurt

- keeda paks kisell ja jäta seisma
- koogi valmides, pärast esmast jahtumist, panna koogile
- kook peab seisma külmas (mina lasin üleöö)
Parajalt mõrudust ja kreemist toorjuustu, aroonia lisab maitsenüanssi.
Kui suurde vormi seda kooki sobib teha?
VastaKustuta