Olen juba ammu tahtnud
toorkookide tegemist ette võtta, ideid leidub igasuguseid, aga lõpuks mõtlesin
välja lähtudes oma maitsemeelest ja võimalikult vähestest komponentidest.
100 g sarapuupähkleid
160 g datleid (20 cm
vormi jaoks)
või 200 g (24 cm vormi jaoks)
või 200 g (24 cm vormi jaoks)
1 spl vett
-röstida pähklid pannil,
jahutada ning suurem osa koori eemaldada ( tegin seda sõelas, kust välja
pudenesid)
- haki pähklid jämedalt köögikombainis,
tõsta kõrvale
- datlid ja vesi lasta
püreeks köögikombainis
- segada kokku pähklid ja
datlipüree
- suruda koogivormi
põhjale ning panna külma
Täidis:
1 purk kookospiima,
külmkapi külm
200 g tumedat šokolaadi
150 g maapähklivõid (20
cm vormi jaoks)
või 200 g (24 cm vormi jaoks)
või 200 g (24 cm vormi jaoks)
- sulatada šokolaad
vesivannil, sega ühtlaseks
- šokolaadile lisa
maapähklivõi
- lisada kookospiim ja
segada ühtlaseks
- kallata täidis põhjale
ja panna külma tahenema vähemalt 4 tunniks
70 g granaatõuna seemneid
30 g kookosehelbeid
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar