Ideaalsed maitsed ja kõik nii kiire ja lihtne, et jõukohane kõigile teha.
4 sööjale
400-600 g pangassiuse fileed
1 tl kookoseõli
2 dl pruuni riisi
2+1+1= 4 dl vett
3 viilu sidrunit
3 viilu apelsiini
peotäis värsket tilli ja peretselli
sool-pipar
- õli pannile ja praadida kala kergelt mõlemalt poolt
- kala korraks pannilt ära ja pann puhastada
- pannile pruun riis ja esimene hulk vett (2dl) ning kala tükid peale tagasi
- pann katta kaanega ja lasta haududa kuni vesi otsas, siis lisada veel vett (1 dl) kaupa
- kokku küpseb 20 minutit, umbes 5 minutit enne valmis saamist lisada sidruni ja apelsini viilus ning värsked ürdid ja sool-pipar
Kõrvale serveerisin 7 suuremat oliivi ja 1 suurema tomati.
Mulle lihtsalt väga väga maitses!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar