Siis kui maasikaid oli väga palju tuli suur tahtmine kasutada magusat marja ka soolase toidu tegemisel. Ja siis saigi pandud salatisse ja soolase piruka kõrvale, müsli peale ja otse kõhtu ka.
Üks lihtne ja maitsev õhtusöök.
2-3 sööjale
2 pardirinna fileed
3 peotäit maasikaid
pool pikast kurgist
1 frillise salat
1 peotäis röstitud india pähkleid
sool-pipar
- salat pesta ja tükeldada, otse taldrikule
- maasikad ja kurk tükeldada ja samuti taldrikule
- india pähklid röstida(kui pole enne röstitud) ja taldrikule
- pardirasvale lõigata sisse sälgud (risti ), et rasv nahast välja tuleks
- praadida pannil naha külg esimesena, kuni pruun ja krõbe
- siis vähendada kuumust ja teiselt küljelt küpsetada (oleneb millist küpsetus astet soovid)
(panni võib katta kaanega), lisada sool-pipar
Serveerida valminud pardifilee taldrikule ja sööma asuda!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar