Soovitatakse magustoitu mitte tarbida kohe pärast põhirooga, seega lõunasöögi ajal valmistatud panna cotta on täpselt paras vahepala enne õhtusöögi tegema hakkamist.
400 ml vahukoort
400 ml kookospiima (kreemine)
10 grammi želatiini
4 spl rafineerimata suhkurt
3-4 spl kookose helbeid
0,5 dl amarettot
kirsse ja mustisõstraid
- kookospiim potti koos suhkruga, soojenedes kaovad suuremad klimbid, mis võivad piima sees olla, suhkur sulab
- lisada vahukoor ja kuni keemiseni kuumutada
- kookosehelbed lisada koore-piima segule
- lõpuks želatiin ja segada korralikult
- jätta seisma külma vähemalt 4-5 tunniks
- (külmutatud) marjad panna amarettoga maitsestuma
Serveerimisel panna marjad panna cotta peale ja nautida mõnuga!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar