(Retseptid on minu jaoks alati ideede hankimiseks ja inspiratsiooniks, kuid väga harva piinliku täpsusega jälgimiseks. Välja arvatud paar erandit, milleni jõuan kunagi hiljem.) Seega antud retsept on samuti minu mugandustega.
3-4 paras kogus

800-1000 grammi valge kala fileed (pangassiust kasutasin)
100 grammi võid
120 grammi täistera rukkijahu
soola-pipart
värsket tilli
- kalafilee sulama, nõrutada liigsest veest
- segada kokku või ja jahu mõnusaks puruks
- kalafilee ahjupannile ning puru peale
-küpsetada 170 kraadiga 30 minutit (pöördõhuga)
- pärast sool- pipar ja värske till
Ning maitsev söök ongi valmis!
Serveerisin kala koos vanaema käest toodud kartulitest tehtud pudruga.
Kõhu saab kenasti täis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar