Lehed

laupäev, 1. november 2014

Kanafilee rukkijahu paneeringuga


 Liiga palju magusat on viimasel ajal postitatud, nüüd siis midagi super maitsvat soolast. Valmib kiirelt ja maitseb ülihästi, milletõttu juba mitmel korral lõunasöögiks tehtud. 


2 kana rinnafileed
2 dl kookospiima
1spl tom kha supi maitseainet või olen teinud ka peotäie hakitud mündiga
150 grammi täistera rukkijahu paneerimiseks
seesamiseemneid
soola-pipart

- lõika fileedest suupärased tükid
- sega kookospiim ja maitseaine ning jäta kana maitsestuma sinna sisse
- seda kausis rukkijahu seemnetega ja pane kanatükid sealt seest läbi, et saaksid igast küljest kaetud
- prae pannil kummastki küljest umbes 5 minutit

Ja valmis ongi!

Serveerisin täistera spagettide ja riivitud värske porgandi-kodujuustu salatiga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...