Põhi:
90 g tumedat šokolaadi
130 g mandlijahu
- sulata šokolaad vesivannil ja sega mandlijahuga
- suru vormi põhja ja jäta külma seisma
Täidis:
400 g toorjuustu
80 g suhkrut
200 g hapukoort
3 toasooja muna
1 tl mandliekstrakti
1 spl mannat
- sega toorjuust suhkruga ja siis hapukoorega
- lisa üks haaval munad ja ekstrakt
- enne täidise põhjale tõstmist pane põhjale mannat, et vältida põhja pehmeks minekut
- küpsetada 160 kraadiga 50 minutit
Kate:
250 g hapukoort
suhkrut maitse järgi
- sega kokku ja pane ahjust tulnud koogile, lase seista
Kaunistuseks:
külmutatud kirsse, sulatatud eelnevalt
valge šokolaadi laastud
rukkilille õielehti
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar