Lehed

neljapäev, 5. veebruar 2015

Seenesupp





Viimasel aja muud tegemised on veidikene rohkem aega söögilt ära röövinud. Aga nüüd sain valmis ühe kaelkirjaku väikesele kaelkirjaku sõbrale. Tegelikult on üsna suur tegelane, minu koeraga ühte mõõtu. Söömist siiski ära unustada ei saa. Nii sai tehtud üks suurem potitäis maitsvat seenesuppi. 






Suppi tuli üks korralik 3 liitrine potitäis. 

2 karpi pruune šampinjone
3 porgandit
400 g suitsuliha
3 küüslaugu küünt
4 kartulit
1 purk punaseid ubasid
1 purk valgeid ubasid
värsket tilli
soola- pipart
köögiviljapuljongit

- pese ja haki seened ning porgandid, lähevad pannile küpsema
- suitsulihast kuubikud, lisada hiljem kui seened juba valmis saavad
- küüslauk tükeldada või pressida samuti pannile
- kartulid koorida ja kuubikuteks, potti keema
- kui kartulid hakkavad valmis saama, siis lisada pannilt porgand-seened-liha
- lase keema ja vahetult enne päris valmimist lisada kurnatud oad
- maitsestada 

Ja mõneks ajaks söögi muret pole!

Proovisin kõrvale tatraleiba, päris huvitav oli.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...