150 g võid, toasooja
1 dl suhkrut
3 muna
1,25 dl riisijahu
1,25 dl maisijahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
kaks peotäit jõhvikaid, sega läbi tärklisega
- Vahusta toasoe või suhkruga heledaks vahuks
- lisa ükshaaval munad ja vahusta edasi
- sega jahud, küpsetuspulber, sool ning sõelast läbi munavahu hulka
- sega taigen ühtlaseks ja lisa kaks peotäit jõhvikaid
- kalla vormi ja küpseta 175 kraadi juures 25-30 minutit
Kui kook ahjus, saab tosca kattega tegeleda
- sulata või potis
- lisa jahu, sega
- lisa suhkur, mandlilaastud, sega
- viimasena vahukoor
- kuumutada keemiseni
- lase koogil veidi jahtuda ja siis võib sööma asuda
Kallasin kõrvale oma piparmüntidest tehtud teed ja paarist peotäiest jõhvikatest, mis üle jäid vajutasin pudrunuiaga moosi kokku.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar