Vahel saab mangopüreest
kooki tehtud ja siis veidikene võib kõrvale nihverdada ning hoopis salatile
niristada. Kohutavat mõnus kooslus ja tegemine käib nii ruttu, et ei jõua kella
vaadatagi kui juba lauda tuleb istuda.
1 Camembert (ümmargune ~
200 g)
2-3 küünt küüslauku
1 tl tüümiani
1 paprika
oliiviõli
2 viilu rukki röstsaia
1 frillice salati lehed
4 spl mangopüreed
1 avokaado
2 viilu sidruni mahla
Sool-pipar
- juustu sisse lõigata
väikesed sälgud ja panna sinna küüslaugu viilud
- juustu peale puistada
tüümianit ja suts oliiviõli ning panna ahjuplaadile
- saia viilud tükeldada
kuubikuteks ja samuti ahjuplaadile
- küpsetada juustu, saia,
paprikat 200 kraadi juures 15 minutit
- pesta salatilehed,
kuivatada ning panna taldrikule
- avokaado tükeldada ja
maitsestada sidrunimahla ning soola-pipraga
- nirista mangopüree
salatilehtedele ja avokaadole
- ahjus valminud
juust(lõigata pooleks), sai, paprika samuti taldrikule
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar