Idee algas lehtkapsast,
teadsin et tahan teha sellest salati. Alati hea valik on juurde muidugi juust
ja siis kuidagi iseenesest ronisid kapist juurde kikerherned ja paprika. Juurde smuugeldas end veel avokaado kaste,
mida igal pool saab kasutada.
Umbes 2 täiskasvanule ja
ühele pisikesele sööjale
1 paprika
1 purk kikerherneid
1 pakk halloumi juustu
1 avokaado
1 küüslaugu küüs
Oliiviõli
Sool-pipar
- kapsast koorida pooled
lehed, eemaldada tugevad rootsu kohad ja tükeldada pikkupidi veidi väikemaks
- panna pannile veidi
vett ja kapsa lehed ning suts oliiviõli, kuumutada kuni tunduvad pehmed
- paprika puhastada ja
tükeldada ning panna pannile kui kapsas eemaldatud
- lisada paprika juurde
nõrutatud kikerherned, röstida neid mõnda aega
- avokaado puhastada ja
püreestada, lisada juurde purustatud küüslauk, veidi oliiviõli ja suts vett
- taldrikule panna juba
valmis kapsas, röstitud kikerherned ja paprika
- pannil soojendada
halloumit
Taldrikule juust ning
kaste ja ongi söök valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar