Need ,kes armastavad
seeni ja on söönud sirmikut (munast ja jahust läbi tehtuna) teavad, et mõni
taimne toit võib meenutada liha. Samamoodi on ka nende lillkapsa
koogikestega. Nende headuses ei ole
mõtet kahelda, neid lihtsalt tasub kindlasti teha ja proovida. Siiski ei midagi
ülejõu käivad nende valmistamises pole.
Umbes 23 tükki, 4
inimesele
2 suuremat lillkapsast
6 küüslaugu küünt
Oliiviõli
2 muna
150 ml kohvikoort (või
piima)
3 spl jahu
Riivsai paneerimiseks ja riivitud parmesani juustu (ehk kui pole siis ei maksa tegemata
jätta, olen teinud ka ilma ja olid samuti väga väga head)
Sool-pipar
Õli praadimiseks
- lillkapsad pesta ja
tükeldada ning panna ahju (üle kallatuna oliiviõliga) 200 kraadi juurde 20-30
minutit (oleneb tükkide suurusest)
- pehmenenud lillkapsad
pressida pudrunuiaga katki
- lisada purustatud
küüslaugud, munad, koor, jahu, sool-pipar ja segada ühtlaseks
- soovi korral enne
pannile panekut kasta läbi riivsaia ja parmesani segust ning küpsetada
Serveerisin lihtsalt
kodujuustu ja värske kurgiviiludega.
Tõesti lihtne, maitsev ja
peaaegu taimne toit!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar