Olen ju varem teinud müslisid nii kaerahelveste kui toortatraga, aga seekord tahtsin, et müslis oleks rohkem õhku ka sees.
Kui ostad poest müsli siis selles on tihtipeale midagi paisutatud sees.
Selle plussiks on see, et isegi kui kausikese täis paned ei ägise pärast. Muidu kodus tehtud müsli on nii palju head paremat täis pandud et ei oska hinnata õiget söögikogust.
Kes otsib see leiab, sain Biomarketist paisutatud kinoa. Nüüd siis müslit tegema.
2 dl kõrvitsaseemneid
1 dl lina seemneid
4 dl kaerahelbeid
2 spl kookosõli
4 spl mett
- Segada kokku seemned, pähklid kaerahelbed
- Sulatada pliidil postis mesi ja kookosõli
- Segada kokku ja küpsetada 200 kraadi juures (ventilaatoriga) 15-17 minutit
- Segada kokku ja küpsetada 200 kraadi juures (ventilaatoriga) 15-17 minutit
2 dl kookoshelbeid
4 dl paisutatud kinoad
0,5 dl chia seemneid
roosat himalaja soola veidi
- Segada kokku ja lisada ahjust tulnud müslile
Soovi korral, et magusam oleks võib lisada 50 g tumedat šokolaadi ja 50 g valget šokolaadi, soojale müsli segule, et mõnusalt ära sulaks sinna vahele.
Lase jahtuda ja hoiusta kinnises anumas.
Super hea!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar