Selle toidu koht on meie menüüs üsna esirinnas. Seepärast otsustasingi, et tuleks ära märkida ka selline oma jaoks juba väga igapäevane sööming.
3-4 (oleneb kala suurusest ja sööjate isust)
poole forelli fileed
2 spl sidruni mahla

värsket tilli
veidike tšilliga maitseaine segu(tšilli, pipar, paprika, tomat, sibul)
- kalale maitseks sidrun, till, sool,maitsesegu
- pakkida 2 suure fooliumi sisse nagu kingitus, et mahlad jääksid kõik kala juurde
- küpsetada 200 kraadiga olenevalt kala paksusest 20-35 minutit
salatiks:
paar peotäit rukolat
6 redist
1 avokaado
0,5 paprikat
oliiviõli
sool-pipar
- pesta ja tükeldada suupäraseks
- maitsestada õli ja soola-pipraga
Jälle on söök valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar