Ei tea, kas mulle tundub ainult nii aga viimasel ajal on retseptid liiga lihtsaks läinud. Samas maitse koha pealt jällegi liiga heaks. See on üks selline suurepärane toit; lihtne teha, maitseb suurepäraselt ja idee kohaselt võiks sobida ka pidulauale.
3 - 4 paras taldrikutäis, kui magustoitu ka saab
3-4 porgandit
100 g seeni
1 keskmine suvikõrvits
1-2 paprikat
tüümiani
3-4 küünt küüslauku
oliiviõli
sool-pipar
- porgandid kõigepealt koorida ja sektorid lõigata ning ahju 200 kraadiga, tüümianiga maitsestada
Edasi on hea tegeleda lihaga.
500 g seasisefileed
1 pakk ameerika pärane toorsuitsu peekonit (Rakvere oma oli)
1 spl sinepit
1 tl mett
2-3 küünt küüslauku
- prae sisefileed pannil kõigist külgedest, et mahlad lihasse jääksid
- määri kokku sinepi ja meega
- rulli peekoni viilud ümber liha, et oleks kaetud
Kui liha on valmis pakitud siis jääb veel
- suvikõrvits, paprika viilutada
- lisada pakitud liha ja teised köögiviljad porgandile seltsiks ahju
- köögiviljadele õli ja soola-pipart, soovikorral ka küüslauku
- küpsetada 200 kraadiga 15 minutit
- kes soovib saab taldrikus lihale soola-pipart lisada
Midagi keerulist pole ja ülimaitsev toit ongi olemas!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar