Lehed

reede, 9. jaanuar 2015

Pardi rinnafilee salat

Pardi rinnafileega ümber käimine on üks lihtsamaid asju üldse, kui tahad midagi väga head ja erilist süüa teha. Kuna aastavahetuse päev oli meil selline väiksem söömine päev läbi siis esialgsest köögivilja vormi ideest sai selle asemel hoopis salat tehtud. See maitses üli super hästi!

2 pardi rinna fileed ( kuna pardiga oli sama lugu nagu hiidkrevettidega, et värsket 30.12 enam saada ei olnud, siis tuli võtta kümutatud, jätsin tavalisse külmikusse sulama ja oli täitsa nagu värske värk)
tüümiani
sool pipar

- pardil naha sisse lõigata sälgud risti pidi ja pikku pidi, oluline et lihale sisse ei lõikaks, ainult nahka
- panna külmale pannile nahk alla poole ja maksimum kuumusega küpsetada kuni palju rasva on eraldunud ja nahk tundub krõbe
- kergelt küpsetada ka teiselt poolt, et mahlad jääksid liha sisse, maitsestada soola ja pipraga
- tõsta pannilt fooliumile, lisa värske tüümaiani oksi ja paki ära
- ahjus küpsetada 200 kraadi juures 10 minutit
1 väike rooma salat
1 punane paprika
1 apelsiin
oliiviõli
sool-pipar
- pese ja tükelda salatilehed, paprika
- fileeri apelsiinist mahlased ribad
- maitsesta soola-pipraga ja oliiviõliga
- tõsta valminud pardike kõige peale

Serveerisin koos punase sibula moosiga, keele viis alla lihtsalt.
Ausalt, kui midagi on lihtne ja hea siis see on kindlasti proovimist väärt!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...