Nii nagu ikka kõik
retseptid alguse saavad, et kõigepealt on põhi aine, mille ümber kõik hakkab
koonduma, seekord siis tatrajahu ja šokolaad ning eesmärgiks mõnus vahepala,
mida tööle kaasa haarata või kingituseks viia.
2,5 dl (150 g)
maapähkleid
150 g võid, toasooja
150 g suhkrut
2 muna
1 dl riisijahu
1 dl tärklist
2 dl tatrajahu
1 tl soola
1 tl vanillisuhkrut
75 g valget šokolaadi,
tükeldada
75 g kakaotükikesi
(nibse)
- röstida pannil
maapähklid, jahutada
- vahustada toasoe või
suhkruga
- lisada munad ja
vahustada veel
- segada omavahel riisi-
ja tatrajahu ning tärklis
- lisada jahusegule sool,
vanillisuhkur ja šokolaad, kakaotükikesed ning röstitud pähklid
- segada omavahel kokku
muna-või- suhkru ja jahude-šokolaadi
segud
- teelusikaga panna
ahjuplaadile taigen, vajuvad laiaks, seega tasub ruumi jätta, muidu saab
plaadiküpsise (panin 4*4 küpsist ühele plaadile)
- küpsetada ahjus 200
kraadiga 13-15 minutit
Katteks panin osadele
(20tk) tumeda šokolaadi glasuuri.
Selleks sulatasin
vesivannil 90 g šokolaadi, kastsin pooleldi küpsise sisse ja asetasin tahkuma
rõdule külma.
Mõnusad krõbedad küpsised
ongi valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar