väike plaaditäis (20*30 klaasvorm), umbes 20 tk
3 muna (1=63 g)
100 g toor roosuhkrut
150 g kookosõli
120 g mett
2 sl (kuhjaga) teffjahu (leidsin sellise) (72 g)
2 sl (kuhjaga) kaerajahu (52 g)
2 sl (kuhjaga) kartulitärklist (56 g)
2 sl (kuhjaga) hernejahu (58 g)
1 sl tseilon kaneeli
2 tl küpsetuspulbrit
suts soola
1 tl õunaäädikat
290 g taimset jogurtit (kasutasin sellist)
300 g puhastatud rabarberit
2 sl suhkrut
- sulata mesi ja kookosõli, jahuta
- vahusta (või vispelda) kergelt muna ja suhkur
- lisa munasegule mesi-õli segu, töötle ühtlaseks
- lisa jahud, maitseained, küpsetuspulber, sega omavahel läbi ja sega taignasse ühlaselt
- lisa jogurt ja õunaäädikas, sega
- kalla taigen 20*30 suurusesse vormi (küpsetuspaberile)
- lisa tükeldatud ja suhkruga segatud rabarber kõige peale
- pane kuuma ahju ja küpseta 170 kraadi + ventilaator 35 minutit ja siis veendu koogi küpsuses tikuga
- jahuta mõni hetk ning naudi
Peale panin veel sellise põneva asja nagu taimne vaniljekaste (selline) ning pärast külmkapis hoidmist vahustasin veel ära ka.
Head isu!
PS! kui jahude valikuga kimpu satud, siis küsi, aitan alati :)
See kooslus on üks versioon ja on vabalt võimalik teha ka teistsugustega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar