Lehed

laupäev, 7. juuli 2018

Suured pehmed pannkoogid gluteeni-ja laktoosivabad

Olen päris kaua aega katsetanud pannkookide retsepti oma näoliseks kujundamisega, nüüd võin ta välja tuua, töötab super hästi ja maitseb üli hea. 
Mõnel nädalavahetuse hommikul lähen ja kokkan hommikusöögi ise.

umbes 9 suurt kooki


3 banaani
3 muna
3 sl suhkrut
150-200 ml taimset piima
soola
2 sl kookosõli
200- 240 g jahusid võrdsetes osades: riisijahu, kaerajahu, hernejahu või kikerherne või toortatrajahu, kartulitärklis 
1,5 tl küpsetuspulbrit

- tambi banaan kergelt püreeks käsitsi 
- lisa munad ja suhkur, sega 
- lisa taimne piim, sega ühtlaseks
- veidi soola ja kookosõli (vedelal kujul)
- lisa jahud, algul pigem vähem kui liiast, koos küpsetuspulbriga
- taigen jääb pigem vedel, lase rahulikult seista umbes 20 minutit
- vajadusel lisa peale seismist veel piima ja asu küpsetama
- keskmisel kuumusel 

Väga mõnusad mahlased ja maitsvad pannkoogid ongi laual!

Miks mitte süüa neid hoopis kaerast tehtud vaniljekastme(leidsin sellise) ja metspähkli kreemiga (Biomarketis on mega hea, ei mäleta enam nime) ning lisada värskeid maasikaid, mündilehti või söödavaid lilli. 


Head isu!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...