Lehed

reede, 26. veebruar 2016

Tomatine mereannisupp

Selle supi idee tuli osaliselt Kaasalt, kes küsis mereandidest midagi. Nii on väga lihtne, hakata asju mõtlema, mis võiksid omavahel kokku sobida ja suurepäraselt maitsta. Ükspäev tehtud salat klaasnuudlitega andis põhjuse ka ülejäänud nuudlid ära kasutada. Mulle meelidb, kui toiduainetele leiad kohe mitu erinevat rakendust. Muidu jääb midagi järgi ja läheb käest ära või lihtsalt kappi seisma väga pikaks. Supi enese tegemine võtab vaid 15-20 minutit aega.

3-4 sööjale

1 pakk(500g) tomatipastat (I Love Eco oma kasutasin)
1-2 tl Natural Umami maitseainesegu (Santa Marialt leidsin)
60 g klaasnuudleid
150 g mereanni kokteil Fruti di Mare (Kaluri ) (külmutatuna, seega veidi varem toatemperatuurile sulama)
Värske petersell
300 g forelli fileed (ilma nahata)
Sool-pipar

- tomatipasta, 2-3 klaasi vett , maitsesegu, ja petersell potti keskmisel kuumusel, kuni keemiseni
- valmista nuudlid vastavalt juhendile või kasuta eelneval päeval valmistatud nuudleid
- tükeldada nuudlid väiksemaks ja lisada potti
- lisada mereannid ja forelli tükid samuti potti
- korraks keema tõusta ning ongi supp valmis

Head isu!



Ausalt öeldes pelgasin hetkeks, kas väike Plika ka on nõus suppi sööma ja asjatu oli minu muretsemine, sõi heal meelel kausi tühjaks. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...