neljapäev, 30. juuni 2016

Mereanni salat

Mereandidest on suppi tehtud juba küll mitmel korral, kui tekkis idee hoopis salat teha sarnastest komponentidest. Keerulist ei midagi, huvitavad maitsed tulevad hoopis välja kui tomat ära võtta. 

2-3 sööjale

0,5 pakki klaasnuudleid (50 g kuivalt)



1 frillise salati lehed
pool pikka kurki
umbes 500 g forelli fileed 
1 spl sidrunimahla
tilli
soola
1 pakk külmutatud mereanni kokteili (150 g) 

- mereannid sulatada
- klaasnuudlid keeta 3 minutit, kurnata, külma vette ja nõrutada mõne hetke pärast
- salatilehed pesta ja tükeldada
- kurk sobivad viilud/tükid
- kalafilee tükeldada ja maitsestada sidrunimahla, tilli ja soolaga
- salat,kurk ja valminud nuudlid taldrikule 
- pannil praadida kergelt kala (3-5 min) ja korraks mereannid (soojaks saaksid)


Jälle söök valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar