esmaspäev, 7. november 2016

Lehtkapsa krõpsud

Oh jummal, ma olen sõnatu. Need on lihtsalt üli super head! 
Idee ei ole tegelikult minu oma, minu väga tore sõbranna pistis mulle kotti hunniku lehtkapsast ja küsimuse peale, mis neist teha võiks. Rääkis ta umbes nii ja nii võiks olla hea. Viskasin ahju ja mõtlesin veel, et kui midagi head ei tule, mis siis ikka. Juba küpsemise ajal käisin "proovimas" kuidas tundub. Olin müüdud. Teised said rohkem lõhna nuusutada, sest ma lihtsalt ei suutnud end nendest eemal hoida. Peale seda olen veel mitu korda teinud ja Preili hüüab " emme, anna kapsast!" 
Mis te arvate, mis järgmisel aastal peenra peale kasvama läheb? 
 
Liiga vähe, et isu täis saada!

200 g lehtkapsast 
4-5 spl oliiviõli
1,5 tl suitsutatud paprika pulbrit
3 + 1 spl maitsepärmi
veidi (himaalaja roosat) soola











- kapsas pesta ja kuivatada

- rebida roostu küljest lehed ( suupärased tükid)

- kallata peale oliiviõli

- maitsestada paprika pulbri, maitsepärmi ja soolaga

-  segada kätega läbi, et maitsed jaguneksid ühtlaseks

- ahjuplaadile ja küpsetada 100 kraadi juures ventilatsiooniga koos 50-60 minutit

Super, sööd ja mõtled kuidas saab nii hästi üks asi maitseda !


Need saavad nii kiiresti otsa, et ei jõua ära otsustadagi, mis filmi vaatama hakata! 

2 kommentaari: