esmaspäev, 21. september 2015

Räimevorm kartulipüreega

Kohaliku kala tasub ikka süüa, kui antakse. Algul oli plaan teha rukkijahu paneeringus (nagu siin), aga mõtte läks lendu ja hoopis vorm tuli välja. Veidi vähem mässamist ka.

3-4 sööjale

0,5 kg räimefileed
100 g Gouda juustu, riivida
Sool-pipar, oliiviõli
2-3 tomatit

- räimefileed laduda ahjuvormi põhjale
- siis sool-pipar ja osa riivitud juustust
- edasi samamoodi teise kihiga (kihtide arv oleneb vormi suurusest, kasutasin 20*30)
- kõige peale veel tomati tükid ning ahju 200 kraadiga 20-25 minutit


Kartulipüreeks

-keeta kartulid, purustada pudrunuiaga, jätta osa keeduvedelikust samuti püreesse
- lisada oliiviõli ja sool-pipar



Taldrikule ning ruttu sööma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar