Kohaliku kala tasub ikka
süüa, kui antakse. Algul oli plaan teha rukkijahu paneeringus (nagu siin), aga
mõtte läks lendu ja hoopis vorm tuli välja. Veidi vähem mässamist ka.
3-4 sööjale
0,5 kg räimefileed
100 g Gouda juustu, riivida
Sool-pipar, oliiviõli
2-3 tomatit
- räimefileed laduda
ahjuvormi põhjale
- siis sool-pipar ja osa
riivitud juustust
- edasi samamoodi teise
kihiga (kihtide arv oleneb vormi suurusest, kasutasin 20*30)
- kõige peale veel tomati
tükid ning ahju 200 kraadiga 20-25 minutit
Kartulipüreeks
-keeta kartulid,
purustada pudrunuiaga, jätta osa keeduvedelikust samuti püreesse
- lisada oliiviõli ja
sool-pipar
Taldrikule ning ruttu
sööma!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar