reede, 26. veebruar 2016

Soe salat pangasiusega maisijahus ja pastaga

 
 Viimasel ajal tahab keha ja vaim rohkem värsket kraami süüa ja nii lihtne on teha mõni soe salat kõhutäiteks. Aega ei võta need kunagi palju ning maitsevaheldus on kindel!

2 sööjale

2 dl täistera pennesid
2-3 spl mascarpone kaste (poest)
 Peotäis aeduba (külmunud)
Kaks peotäit salatilehtede segu
4-5 päikesekuivatatud tomatit
2 pangassiuse fileed (jahutatud)
2-3 spl maisijahu
Oliiviõli
Sool-pipar

- keeta pasta ja segada mascarpone kastmega
- uba kergelt pannil küpsetada
- salatilehed pesta ja taldrikule
- valminud pasta ning oad ja lõigatud päikesekuivatatud tomatid taldrikule
- pangasisuse fileed katta maisijahuga ning praadida kuumal pannil õlis

Kõhu saab täis ja tuju heaks!


2 kommentaari:

  1. Miks maisijahu? Kas on tervislikum kui nisujahu? Huvitav retsept! Olen tegelikult pigemat aega tahtnud teha kalapulki, pean kindlasti järele proovima!

    VastaKustuta
  2. Tervislikum vōib olla, maitsvam aga kindlasti 😀 Proovi kindlasti!

    VastaKustuta