esmaspäev, 21. september 2015

Kanafilee šampinjonide, suvikõrvitsa ja pruuni riisiga

Viimasel ajal on nii juhtunud, et liha jõuab palju vähem taldrikule, see üks neist harvadest kordadest siin. Väga mõnus kreemine kookospiim sobib suurepäraselt kokku seente ja kanaga. 

2-3 sööjale


2 dl pruuni riisi
1 karp pruune šampinjone
1 väiksem suvikõrvits
1 purk (400 ml ) kookospiima
400 g kana /broileri sisefileed
kookosrasva või õli praadimiseks
sool-pipar

- riis loputada ja keema, kuni 25 minutiks
- seened pesta ja tükeldada ning pannile
- lisada suvikõrvitsa viilud juba peaaegu valmis seentele
- maitsestada soola-pipraga
- kallata peale pool (200 ml) kookospiimast ja jätta kõrvale ootama
- kana sisefileed vaid veidi väiksemaks ning kuumale pannile pruunistuma
- kergelt pruunistunud kanale lisada ülejäänud kookospiim

Serveerida valminud riis, seene-suvikõrvitsa ja kanafilee tükid kõik koos!

Maitseks sobib hästi värske basiilik ja tüümian. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar