esmaspäev, 28. september 2015

Toortatramüsli

Olen müslisid teinud juba aastaid, katsetades sealjuures erinevate koostisainetega. Poe müslid lihtsalt mitte kuidagi ei ahvatle enam ammu. Tatramüsli on minu viimase aja lemmik. Ideaalne ka vahepalaks kaasa haarata.

2,5 dl toortatratangu, jämedamat
2 dl kookoselaaste
2 dl maapähkleid 
1 dl kõrvitsaseemneid
1 dl toorkakaotükke(nibse)
8 kuivatatud viigimarja, tükeldada
2 tl kaneeli
3 spl mett (1 spl kuuma vett, kui on tahke mesi)





- segada kokku tatar, kookoselaastud, pähklid,  kõrvitsaseemned, kakaotükid(nibsid), tükeldatud viigimarjad, kaneel ja mesi

- laotada ahju plaadile röstida 200 kraadi juures 15-20 minutit, vahepeal segades

- parem on lasta täielikult jahtuda ning veel läbi segada ja panna õhukindlasse anumasse



Või kohe kaussi ja sööma asuda!


Väga maitsev oli marjade ning kookosepiimaga!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar