laupäev, 25. oktoober 2014

Kahe šokolaadi trühvlid mandliga

Alustan siis magusa suutäiega, sest vahel tuleb kiirelt midagi põske pista, et mõte toidu lainel saaks edasi liikuda. Päris hundinäljaga sööki enam valmistada ei suuda.

 15 tk

75 grammi valget šokolaadi
80 grammi tumedat šokolaadi

30 mandlit
1 tl mandli essentsi
näpuotsatäis rukkilille õisi iga trühvli peale

Kasutan siin trühvlite valmistamisel silikoonist vormi. 

- sulata valge šokolaad
- iga trühvli alguseks puista õielehti ja siis valge šokolaad peale
- igasse trühvlisse pane kaks mandlit
- pane vorm sügavkülma ( taheneb üsna kiirelt)
- samal ajal sulata tume šokolaad, sega sisse mandliessents
- pane sulanud tume šokolaad valge peale ja uuesti mõneks hetkeks sügavkülma

Hiljem võib hoida tavalises külmkapis või toatemperatuuril. 

Head maiustamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar