Leidsin poest speltanisu manna
ja igaks juhuks mõtlesin, et kõigepealt katsetan seda mannavahuna, kuna seal
saab magusaga ära peita selle, kui see väga söödava maitsega ei peaks olema.
Mõeldud tehtud. Üllatuseks pean tunnistama, et tulemus oli hoopiski väga maitsev
ning ei jätnud sellist väga rasket tunnet kõhtu pärast söömist. Lisaks mainin
ära, et söömisel lisasin hoopiski tavalise piima asemel kookosepiima ja soovitan
päris ausalt see kombinatsioon ära proovida. Sest see töötab lihtsalt
uskumatult !
8 kaussi
3 dl punases sõstra moosi
(mul ema ikka teeb seda, kuigi ma sellega midagi muud peale ei oska hakata, kui
mannavahtu) ( võib kasutada ka hapumat siirupit)
1,5 l vett
2 dl speltnisu mannat
2 spl suhkrut (oleneb
moosi magususest või hapukusest)
- vesi ja moos potti kuni
keemiseni
- lisada manna ja segada
vispliga keskmisel kuumusel umbes 15 minutit
- jahutada valminud „pudru“
täielikult
- vahustada mikseriga
kohevaks ja heleroosaks vahuks
Serveerida näiteks hoopis
kookosepiimaga!
Väga mõnus ka purki panna
ning vahepalaks kaasa haarata!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar