Lehed

esmaspäev, 19. oktoober 2015

Rukkikama-kikerherne muffinid pohladega

Algselt sain retsepti sugulaste käest, aga nagu ikka, ei suuda ma kaua kellegi teise retsepti järgida ning tuli teostada oma katsetusi sellest. Neid muffineid olen proovinud teha ka võimalikult taimsete koostisosadega, sellepärast ka retseptis välja toodud mõlemad võimalused. Maitsevahet minu meelest absoluutselt ei ole. Igaljuhul on need väga head ja üli lihtne teha!

8 tk (tegin silikoonvormides)

80 g võid - sulatada ,  või (taimsena) 0,75 dl oliiviõli
1,5 dl (kookospalmi) suhkrut
1 purk kikerherneid
2 dl (maa)pähkleid
3 muna ,  või (taimsena) 3 väiksemat banaani
0,5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
4 spl rukkikama
1 dl pohlasid

- või sulatada ja jahutada
- suhkur, kikerherned, pähklid ja munad  blenderdada ühtlaseks massiks
- lisada jahtunud või blenderdatud massile
- sool, küpsetuspulber, vanillisuhkur, rukkikama segada ja lisada blenderisse, lasta ühtlaseks massiks
- vormidesse taigen ning pohlad kõigile peale ja küpsetada ahjus 200 kraadiga 20 minutit














Nii mõnusad ampsud soojana kui külmana!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...