reede, 16. oktoober 2015

Datlite ja kakaotükkidega trühvlid

Ma ei saa täpselt aru, millisesse musta auku see aeg läheb, või kas see tõesti hakkab igapäevaga kiiremini käima, see selgitaks muidugi seda, miks päev saab enne otsa, kui plaanitud tegevused tehtud saavad. Aga üks aasta on saanud mööda uskumatu kiirusega ja minu aasta tagasi alustatud blogil on täna esimene sünnipäev. Veidi uhke tunne on ka, sest väga väga tore katsetuste ja avastuste aasta on olnud tänu sellele, et igal kuul plaanin retsepte blogi tarbeks. Tänaseks hetkeks on minu blogi "Toit ja Pilt" külastatud juba 6520 korda. Ma küll ei tunne teid kõiki, kes te siit oma inspiratsiooni otsimas käite, aga suur suur tänu igaljuhul, ilma teieta ei oleks selle virtuaalse kokaraamatu pidamine pooltki nii motiveeriv. Sünnipäeva puhul tegin kiired magusad ampsud, et iga ootamatu külaline saaks head energiat, mis täna mind valdab.


14 tk

20 tk datlit
50 g toorkakaotükikesi (nibse)
2 spl sooja vett

- blenderdada vesi ja datlid ühtlaseks massiks
- lasta külmkapis natuke taheneda
- vormida pallid ja samal ajal neid kakaotükikestes rullides
- ülejäänud kakaotükikesed lasta kohviveskis pulbriks ja rullida igale trühvlile veel peenem kiht ka peale

Hoida võiks külmkapis või lihtsalt kohe ära süüa!

Super mõnus kooslus on magus dattel ja veidi mõrkjas kakao!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar