esmaspäev, 19. oktoober 2015

Soe salat lehtkapsast, kikerhernestest, halloumist ja röstitud paprikast avokaado kastmega

Idee algas lehtkapsast, teadsin et tahan teha sellest salati. Alati hea valik on juurde muidugi juust ja siis kuidagi iseenesest ronisid kapist juurde kikerherned ja paprika.  Juurde smuugeldas end veel avokaado kaste, mida igal pool saab kasutada.

Umbes 2 täiskasvanule ja ühele pisikesele sööjale
pool lehtkapsast
1 paprika
1 purk kikerherneid
1 pakk halloumi juustu
1 avokaado
1 küüslaugu küüs
Oliiviõli
Sool-pipar


- kapsast koorida pooled lehed, eemaldada tugevad rootsu kohad ja tükeldada pikkupidi veidi väikemaks

- panna pannile veidi vett ja kapsa lehed ning suts oliiviõli, kuumutada kuni tunduvad pehmed

- paprika puhastada ja tükeldada ning panna pannile kui kapsas eemaldatud

- lisada paprika juurde nõrutatud kikerherned, röstida neid mõnda aega

- avokaado puhastada ja püreestada, lisada juurde purustatud küüslauk, veidi oliiviõli ja suts vett

- taldrikule panna juba valmis kapsas, röstitud kikerherned ja paprika
- pannil soojendada halloumit



Taldrikule juust ning kaste ja ongi söök valmis!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar