Söögi tegemisega on vahel
kiire, vaja oleks poole tunni pärast juba sööma asuda. Ükskord tuli idee ja et
see nii kiirelt läheb ning samas väga hästi maitseb, siis olen seda suppi teinud veel.
Kui sul on ka vahel kiire, proovi järgi.
Umbes 2 liitrit suppi
1 tl kookosõli
300 g kalkunirinna fileed
1-2 loorberi lehte
100-150 g täistera spagette (1 peotäis)
250 g ( 1 purk) aurutatud
punaseid ube(Bonduelle)
3-4 spl (120 g) pestot
Vett
Soola-pipart
- tükeldada kalkunifilee
suupäraseks
- praadida kergelt pannil
või paksu põhjaga potis kookosõliga
-lisada vesi ja tükkideks
murtud spagetid
- keeta umbes 5 minutit
- lisada pesto ja oad
- lasta korraks keema ja
ongi valmis
- maitse enne kui
soola-pipart paned, sest pesto annab ka pärast palju maitset
Head isu!
* pestot võib ise ka
teha, 240 g umbes tuleb:
20 g naati
50 g nõgest
20 g kõrvitsaseemneid
35 g parmesani
1-2 küünt küüslauku
90 ml oliiviõli
0,5 tl sidrunimahla
Sool-pipar
- nõges kallata üle keeva
veega, lasta seista 3 minutit ja kurnata vesi välja
- kõrvitsaseemned röstida
kuival pannil
- blenderisse/kombaini
nõges ja naat; parmesan ja küüslauk; kõrvitsaseemned
- lisada järk järgult õli
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar