teisipäev, 31. mai 2016

Ubadega kalkunifilee supp täisteraspagetide ja pestoga

Söögi tegemisega on vahel kiire, vaja oleks poole tunni pärast juba sööma asuda. Ükskord tuli idee ja et see nii kiirelt läheb ning samas väga hästi maitseb, siis olen seda suppi teinud veel. Kui sul on ka vahel kiire, proovi järgi.
Umbes 2 liitrit suppi

1 tl kookosõli
300 g kalkunirinna fileed
1-2 loorberi lehte
100-150 g täistera spagette (1 peotäis)
250 g ( 1 purk) aurutatud punaseid ube(Bonduelle)
3-4 spl (120 g) pestot
Vett
Soola-pipart

- tükeldada kalkunifilee suupäraseks
- praadida kergelt pannil või paksu põhjaga potis kookosõliga
-lisada vesi ja tükkideks murtud spagetid
- keeta umbes 5 minutit
- lisada pesto ja oad
- lasta korraks keema ja ongi valmis
- maitse enne kui soola-pipart paned, sest pesto annab ka pärast palju maitset

Head isu!

* pestot võib ise ka teha, 240 g umbes tuleb:
20 g naati
50 g nõgest
20 g kõrvitsaseemneid
35 g parmesani
1-2 küünt küüslauku
90 ml oliiviõli
0,5 tl sidrunimahla
Sool-pipar

- nõges kallata üle keeva veega, lasta seista 3 minutit ja kurnata vesi välja
- kõrvitsaseemned röstida kuival pannil
- blenderisse/kombaini nõges ja naat; parmesan ja küüslauk; kõrvitsaseemned
- lisada järk järgult õli

- valmis segule sool-pipar ning sidrunimahl

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar