teisipäev, 31. mai 2016

Värviline salat koos keedukartuliga

Mingil hetkel mulle lihtsalt tuli peale tunne, et tahan neid häid vanaema saadetud kartuleid ja midagi värsket. Sündis super maitsekooslus, mis andis toitu ka ajule. Ülemõistuse lihtne loomulikult teha ka. Võib süüa iseseisva roana või lisada grilli kõrvale.

3-4 sööjale

8 kartulit
2 peotäit värsket spinatit
1 peotäis karulauku
8 kisstomatit
1 suur avokaado
2 viilu sidrunit
200 g feta juustu
1 peotäis kuusevõrseid
6 suuremat maasikat
Sool-pipar, oliiviõli

- kartulid koorida ja keeta
- pesta spinat ja karulauk ning hakkida väiksemaks
- tükeldada kirsstomatid
- tükeldada avokaado ja segada sidruni mahlaga
- tükeldada kuusevõrsed
- tükeldada maasikad
- segada kõik kokku, maitsestada soola-pipraga ning piserdada oliiviõli peale
- valminud kartulid lisada salatile enne sööma hakkamist




Väga kiirelt valmis ja kõht mõnusalt täis.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar